Your address will show here +12 34 56 78
Shoot for the moon.
Even if you miss,
You'll land among stars.

 
INSPIRIRANI SMO

Ostvariti vaše ideje

Web dizajn je umjetnost!

Izgled vaše stranice predstavlja suštinu vašeg posla. Poznata je izreka “Prvi dojam je onaj koji traje”. Vaša web stranica je prvi doticaj koji posjetitelj ima s vama, prema tome vaša web stranica bi trebala govoriti sve sama za sebe! Web stranice koje mi stvaramo su jednostavne i svježe, a svaka ima svoj dizajn.

Responsive stranice

Naše web stranice su testirane na najčešće korištenim preglednicima i na različitim rezolucijama zaslona. Ukoliko stranica nije responsive, a pretražujete ju putem mobitela google će izbaciti rezultat kao da ne postoji ili će ga postaviti na daleko (pred)zadnje mjesto.

Žuri vam se?

Ukoliko vam se jako žuri, posao možemo dostaviti kroz 5 dana. Uvjet je da ste nam dostavili osnovni koncept, sve potrebne slike i tekstove.

Jednostavnost

Danas u online svijetu postoji velik broj CMS (content management system) sustava za samostalno uređivanje stranica. Mi najčešće radimo u WordPress CMS-u. Pitate se zašto? Jednostavnosti radi. Poanta cijele priče jest da je korisnik neovisan, tj. da može samostalno, jednostavno i lako uređivati vlastitu web stranicu. WordPress omogućuje upravo to...

 • Text Hover
 • Text Hover
Glavne Značajke

 • Jednostavnost i samostalnost uređivanja vaše stranice

 • Edukacija kako uređivati vašu novu web stranicu

 • Responsive dizajn (prilagodljivost stranice uređaju na kojem se gleda)

 • I nakon zavšetka projekta stojimo vam na raspolaganju za pomoć

 • 🙂

Faze Izrade Web Stanice
Planiranje

1

Faza planiranja najčešće je najbitniji dio procesa izrade (ili odabira) dizajna web stranice. Ono što odlučite i odredite bitnim u ovoj fazi određuje putokaz za cijeli projekt.

Dizajn

2

Faza dizajna je slijedeći proces i obično se smjernice smišljene u prethodnoj fazi realiziraju i imamo prvi draft vidljiv u stvarnosti spreman za prezentaciju.

Izrada

3

Izrada uključuje hrpu programiranja, unošenja i prilagođavanja vaših materijala (slike i tekst koji ste nam dostavili).

On-line

4

Svrha ove faze je pripremiti vašu stranicu za postavljanje online kako bi bila vidljiva svima. To zahtijeva finalno 'poliranje' dizajna uzimajući u obzir jednostavnost prilikom korištenja.

Dosadašnji Projekti

Bacite pogled na projekte koje smo radili. Ima ih puuuno (pre)više, pa smo ovdje pokazali samo neke.

 • Projekti

  Bistro Vještica

  Na Gornjem gradu gdje su se stoljećima družili Purgeri hvatajući vještice, ostala je samo jedna koja će vas kroz hranu starih zagrebačkih kuhinja povesti u pustolovinu davnih vremena za stol plemenitaša, purgera i vještica

 • Projekti

  Snow Escape

  Your Next Snow Adventure We organise snow trips like skiing, snowkiting, freeriding and skiing. Because We love snow.

 • Projekti

  Korporativna Fotografija

  Smo ekipa profesionalnih fotografov, ki poskrbi, da je vaše podjetje reprezentirano v najboljši možni luči. Ker slika pove več kot 1000 besed vam zagotavljamo najvišjo možno storitev, da bo vaš izdelek, storitev ali dogodek, dosegel ciljno publiko in jo prepričal.

 • Projekti

  Kecerin Sport

  Kecerin sport je renomirana hrvatska tvrtka s višegodišnjom tradicijom poslovanja u sportskoj branši. Tijekom ljeta se zabavljamo u Šimunima i nudimo vam mogućnost da probate razne sportove poput jedrenja na dasci, tenisa, penjanja na stijeni… Tijekom zime smo u Sloveniji, Italiji, Austriji i Hrvatskoj…a u našoj ponudi ćete pronaći školu skijanja, snowboada, skijaškog trčanja…

IZRADA WEB STRANICA

Cjenik

Svaki projekt je specifičan i svaki zahtjev je drugačiji. Svaka osoba ima drugačiju viziju stranice…
 
Upravo zbog toga radimo po principu da se čujemo/vidimo s klijentom kako bismo dobili sliku onoga što žele…u razgovoru se otkriju razni detalji…ali najvažnije, otkrije se duh i ideja projekta…
 
Slobodno nas nazovite…radujemo se vašem novom projektu.
 
Što sve nudimo                
Izrada web stranice zanimljiv je proces. Često se kroz taj proces definiraju razni novi aspekti posla kojim se bavite, često se otkrivaju novi smjerovi, a najčešće klijenti otkrivaju svoju predanost vlasitom poslu ili projektu.   

Više Info
Prilikom odabira hostinga, pokušajte razmišljati što želite u budućnosti i to probajte uklopiti u planiranje. Ako još nemate stranicu, mi ćemo vam pomoći sa savjetom koji bi hosting bio vaš najbolji izbor.

Odaberite Vrstu Hostinga
Postoje tri generalne vrste servera koje možete pronaći u ponudi firmi koje nude hosting. Dijeljeni, Virtualni i Namjenski.

Usporedite Značajke
Usporedite važne značajke poput pohrane (storage), širina propusnog pojasa (bandwidth), prihvatljivi sigurnosni sustavi i operativni sustav servera.

Naručite Web Hosting
Odaberite hosting paket prema vašim potrebama. Nakon što ste naručili svoj hosting paket, primit ćete e-mail koji sadrži detaljne upute o vašem paketu i korisničkom računu.
Nakon što je projekt izrade vaše web stranice završen, niste prepušteni sami sebi. Nudimo vam mogućnost održavanja web stranica.
Search Engine Optimization

Je proces koji utječe na vidljivost web stranice u neplaćenim rezultatima tražilice -često se naziva "natural (prirodni)", "organic (organski)" ili "earned (zarađeni)" rezultati. Općenito, ranije (ili više rangirani na stranici s rezultatima pretraživanja), i što češće se web stranica pojavljuje u popisu rezultata pretraživanja, više posjetitelja će dobiti od korisnika tražilice. SEO mogu ciljati različite vrste pretraživanja, uključujući slikovno pretraživanje, lokalno pretraživanje, video pretraživanje, pretraživanje vijesti i sl.

TKO SMO

Naš Veseli Team

 
Naprosto volimo kodiranje i kreiranje nečeg novog.
Podijelit ćemo s vama naše kreativne ideje kako bi vaš posao rastao…a sve to u veselom, opuštenom i prijateljskom okruženju.